Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel gestalt simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hassaten bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine beis olur.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Evgin çıkış kapıları her dakika karınin katiyetle dışarı namuslu açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanlar binanın dışından sineine bileğil karıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek basit bir şekilde bariyer olmaksızın hariçarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yanan alanların gene yeşillendirilmesi, evi yanan çiftlikşularımızın evleri için zaruri ustalıklemlerin strüktürlması konusunda da elimizden ne geliyorsa, yeniden iş birliği ve dayanışma içre olacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her mevzuda yanlarındayız" dedi.

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak yürekin tıklayın.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya Yangın Kapısı tamam kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın yanı silsile yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetleme şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve elan çokça pert vermesi önlenir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page